Načrtujete izdelavo vrta ali pa razmišljate o posebni zasaditvi? Iščete zadovoljstvo v prostoru kjer bivate?

S premišljenim oblikovanjem in načrtovanjem vam pomagamo ustvariti prijetne in udobne prostore. Naj bo to vrt pred hišo, vrt na balkonu ali vrt pod vodo. Za vsak prostor najdemo primerno rešitev.

Zamislite si svoj košček narave v vašem domu ali na delovnem mestu in ustvarili ga bomo. Sporočite nam vaše želje in zamisli na: habitus.storitve@gmail.com ali pa izpolnite kontaktni obrazec.

NAČRTOVANJE VRTOV
Z natančnim načrtom postane ideja o ureditvi vrta ali drugega prostora v veliki meri uresničljiva.

Izdelujemo strokovne načrte za ureditve privatnih vrtov in javnih površin. Trudimo se oblikovati edinstvene vrtove, ki je v sozvočju z okolico in hkrati narejen po meri naročnika. Z dobrim načrtovanjem bomo poskrbeli, da bodo na vašem vrtu rastle primerne rastline, da bodo poti funkcionalno izpeljane, da bo vrt deloval kot celota. S tem bomo prihranili čas in denar ter pripravili dobre temelje za nadaljnje urejanje vrta.

Glede na želje izdelamo celovit projekt ureditve vrta ali samo določen načrt. Več o postopku načrtovanja vrtov na: Habitus storitve. Poskrbimo tudi za uspešno izvedbo, nego in vzdrževanje vašega vrta in sicer v sodelovanju s specializiranimi podjetji ter ostalimi strokovnjaki.

UREJANJE BALKONOV IN TERAS
Vzemite si trenutek zase in se prepustite novi dimenziji bivanja na vašem balkonu!

Veliko pozornost namenjamo ureditvi balkonov in teras, ki s premišljenim oblikovanjem postanejo prijetni kotički za preživljanje časa. Urejeni, ozelenjeni in funkcionalni balkoni in terase dvigajo kakovost bivanja v stanovanjskih blokih, ki nimajo lastnega vrta. Še tako majhnega balkona, pa čeprav skoraj ne vidi sonca, je škoda, da postane odlagališče nepotrebnih stvari.

Vaš način življenja, navade in želje so izhodišča, na podlagi katerih ugotovimo, kakšne bi bila idealna podoba vašega balkona. Ali bo to umirjen prostor z mizico, stolom in drevesom? Mogoče pa razkošen zeliščni vrt? Poskrbeli bomo, da bodo izbrana vrtna oprema, lonci in rastline ustrezali velikosti in legi balkona. Pri oblikovanju bomo pozorni na predele ali poglede, ki jih je potrebno zakriti, izpostaviti ali zasenčiti. Zagotovili bomo, da bo balkon izgledal in zaživel tako, da ga boste z veseljem uporabljali.

UREJANJE INTERIERJEV - AQUASCAPING
Prijetna svetloba akvarija pritegne naš pogled in oči se spočijejo na bujnih rastlinah. Ob opazovanju dogajanja v akvariju prisluhnemo notranji tišini.

Ukvarjamo se tudi z urejanjem interierjev. Stanovanje, pisarno ali poslovni prostor preuredimo z zasaditvijo lončnic ali s postavitvijo podvodnega vrta - akvarija.

S postavitvijo in ureditvijo akvarija se poskušamo približati stanju podobnemu v naravi. Z vodnimi rastlinami, kamni, koreninami in peskom oblikujemo aquascape – podvodno krajino. Navdih za oblikovanje najdemo v vsakdanjih naravni prizorih ali pa v specifičnih habitatih. Z veliko mero domišljije in oblikovalskim znanjem ustvarimo aquascape po vaših željah in potrebah, ki bo prijeten za oko in hkrati primeren življenjski prostor za prebivalce. Poskrbimo tudi za akvarijsko opremo in pripomočke, ki so potrebni za uspešno delovanje akvarija. Vam preostane le še sprostitev ob opazovanju dogajanja v akvariju.